Self Service Desk (SSD)

De door Aebi Schmidt geïntroduceerde "Self Service Desk" biedt klanten veel gemak, overzicht en flexibiliteit bij het beheer van het machinepark. Deze webapplicatie geeft direct inzicht in de inzetbaarheid van het materieel en schades of storingen kunnen 24-uur per dag gemeld worden. Er zijn dus geen wachttijden, meldingen kunnen direct afgewikkeld worden en er blijft niets liggen dat aan collega’s overgedragen moet worden.

De klant kan met zijn/haar eigen accountgegevens inloggen en selecteert in het overzicht met de eigen beschikbare contractmachines de specifieke machine die een storing heeft. Door het invullen van een storingsformulier wordt automatisch een zogenaamd “ticket” gegenereerd welke direct in behandeling wordt genomen. Dit wordt bevestigd per e-mail, waarvan secundaire contactpersonen, management e.d. een kopiemelding kunnen ontvangen. Uiteraard is het ticket online te volgen zodat u inzicht heeft wanneer er belangrijke statuswijzigingen zijn. Gereedmeldingen en belangrijke statuswijzigingen zullen door het systeem aan de melder worden doorgegeven.

Daarnaast kunt u via de Self Service Desk ook software updates downloaden, informatie opvragen, de antwoorden vinden op veel gestelde vragen en eenvoudig gebruikshandleidingen, instructiekaarten en gebruikerstips downloaden.

Via hetzelfde online portal van de Self Service Desk kunt u ook onderdelen bestellen. U kunt gemakkelijk en eenvoudig aan de hand van het serienummer van de machine het juiste onderdelenboek raadplegen en via een paar muisklikken een bestelling samenstellen.

Klik hier om in te loggen bij de Self Service Desk.

 

Deze site gebruikt cookies | Verberg deze melding