Service organisatie

Winters in België zijn onvoorspelbaar, maar het wegennet dient te allen tijde voor weggebruikers ter beschikking te staan. Juist daarom heeft Aebi Schmidt een uitgebreide en zeer professionele serviceorganisatie. Want veilige wegen door maximale functionele inzetbaarheid van het geleverde wintermaterieel is het doel.

In ons dichtbevolkte land is een schone leef- en werkomgeving essentieel. Het zorgt voor een betere leefbaarheid en leidt tot meer veiligheid. Aebi Schmidt België ondersteunt organisaties die actief hun verantwoordelijkheid nemen in de reiniging van de openbare ruimte.

Goede en veilige gladheidbestrijding en straatreiniging kunnen dus niet zonder een betrouwbare servicedienst. Opdrachtgevers hebben door de jaren heen op Aebi Schmidt België kunnen vertrouwen als een competente partner. Een partner die zorgt voor een optimale inzetbaarheid van het materieel en door een pragmatische aanpak organisaties "ontzorgt".

De serviceorganisatie van Aebi Schmidt België beschikt over een werkplaats in Aartselaar. Daarnaast beschikken wij over een aantal volledig ingerichte, mobiele werkplaatsen, zodat wij lokaal service kunnen verlenen. Daarnaast worden wij, indien nodig, ondersteund door onze Nederlandse collega's. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van materieel voor de gladheidbestrijding en de straatreiniging.

 

Deze site gebruikt cookies | Verberg deze melding